ORDER FORM

Nama:
Nama Facebook:
Email:
Alamat:
No. Telefon:
Postage Method
Cara Bayaran
Item oder (Senaraikan nama dan jumlah barang):
Pertanyaan/Komen:

This online form was provided by Freedback.

pelawat tinggal jejak

Followers

Tuesday, February 8, 2011

jom makan chocolate.nyummy!!!


ohhh...kami da 2tahun,even belom sampai tarikh, kami da celebrate..ngeee....nie pra anniversary.nnti sambut yg betol2 plak..hahaha..
just belikan buncet saya choc sbb die suke makan choc!
kalau sape nk tempah choc utk buah hati ke,keluarga ke,kawan2 ke, boleyh la tempah kat sini (http://hijriah-cooking.blogspot.com/)...sedap dan berpatutan...berbaloi2 (promote skit!!!!) 





2 tahun dah usia 'kami'



nyummmyyy!!!choc nie sgt le sedap!!!!
thank H2H choc n cake!!


nampak sedap,kan?


silau!!!abg camera tak professional!hahahaha



~L.O.V.E~



suke =) 
ngeeee......................


hope hubungan kami kekal sampai syurga........walaupun da macam2 saya lalui bersama beliau, tapi saya masih mampu bertahan..doakan tiada dugaan yang berat yg mampu pisahkan kami yea semua! huk3...=(

mode:jiwang







4 comments:

edina? said...

fulamakkk tempah choccccccc:DDD
asal huruf2 tu nmpak cm plastik?yg laen nmpak sdapppppp

odah + one = odahone said...

happily ever after...

bersamamu (org yg kita syg) hidup ini indah semuanya...

sury@Adliah said...

waaaaaaaa...mmg nmpk sedap chocolate tuh..semoga hubungan korang berkekalan ok.aminn :)

.....:E.M.I:.... said...

yani:tempah la..heee~saje cube2...hahaha...sedap!!sume boley makan la..dalam tuu ade filling yg macam2 perisa..mint,strawbery,orange..heee..sedap wooo~

odahone: tenkiu!!!yeaa...indah..bsama semua org yg kte sayang,kan???smoge bahagie juga!

suryasu':memang sedap!!!tempah..tempah!!!heee~ehh..ade tag utk anda cik sue!