ORDER FORM

Nama:
Nama Facebook:
Email:
Alamat:
No. Telefon:
Postage Method
Cara Bayaran
Item oder (Senaraikan nama dan jumlah barang):
Pertanyaan/Komen:

This online form was provided by Freedback.

pelawat tinggal jejak

Followers

Saturday, January 22, 2011

Hujung Minggu yang Indah

Fuhhh............
seronok betul bila cuti,kan?hari biasa asyik penat je, weekend je la dapat rehat dan jenjalan bersama tersayang. Memandangkan minggu depan da start cuti raya cina, maka minggu ni wajiblah spend masa bersama-sama...huuuuu~
seronok bila dapat jenjalan tempat yang jarang kita pergi..makan makanan yang sedap-sedap,besenang-senang hirup udara segar,angin pantai..hehehhe...
walaupun hanya ke Queensbay mall, tapi hati puas sebab dapat makan sedap-sedap!!!!

mula-mula
beli muffin comel kat JUST MUFFINS....
then
beli pineapple iceblended kat EACH A CUP
pehtu
minum-minum kopi merangkap makan malam kat OLD TOWN

lastly balik............!!!
kos takla banyak sangat...tak lebih RM30 pun makan semalam..heeee~
untuk 2 orang, ok!
just muffin kami yang comel

mine: BLUEBERRY muffin

abaikan tudung yang sedikit kebelakang akibat pemakaian helmet pada sebelumnya

his: the triple choc muffin

each a cup : pineapple ice blended

arsenal

chantek..(lukisan tuu lah!)

owwhh yeaaahh...kara ooo kkeeee

our meal for dinner

dia bersama minuman kegemarannya

ini makanan malam saya
maka......selepas makan kami pun pulang...................... =)

caption gambar yang agak skema pengaruh daripada 
penulisan karangan 6 muka surat..huhuhuh