ORDER FORM

Nama:
Nama Facebook:
Email:
Alamat:
No. Telefon:
Postage Method
Cara Bayaran
Item oder (Senaraikan nama dan jumlah barang):
Pertanyaan/Komen:

This online form was provided by Freedback.

pelawat tinggal jejak

Followers

Saturday, December 18, 2010

Game For Fun - Favorite Photo Contest

Full Name :
EMIRA SYAZANA BINTI YUSOF 
(cam isi borang rasmi plak)

Nick Name :
emi : mie : mira : emira

Date / Place of Birth :
3MEI1988 / TAIPING, PERAK

Blog Tittle :
. :E.M.I:.

Blog URL :

Favorite Photo's :
mule-mule camni
 tapi ,disebabkan tadek keje gamba tu jadi camni...heheheh..

Tell us the story behind this photo :
Ini la gambar kegemaran saya!!!!
Gambar ni , saya yang ambil. sebenarnye, saya tengah set timer untuk potret family..biasala,pagi raya, sume nk jadi gile camera,kan? so, biasa la, saya la tukang set posisi n set timer. tapi nie just testing, family da jadi kelam kabut set posisi masing-masing. sume excited nk begambar. yeala, susah untuk kami nk begambar satu family nie memandangkan sume da belajar,keje jauh - jauh..bila semester mula, rumah pun kosong. just tinggal abah ngn mama je. Tu pasal kitorang adik beradik jadi camni pagi raya..
bukan stakat kami je, mama abah pun sama naik excited nye..
heee...
so, ni la cerita disebalik gambar nie.
dialog - dialog yang saya buat tu rekaan semata - mata
=)
thanks kepada cik jannatul adila kerana sudi jemput saya join contest menarik ni!!
contest ni buat saya hepi dan rindu family saya!!!!
=)
The terms and conditions is simple:

 1.Contestant must fill in the question above. 
 2. Add www.jannatul-ardilla.blogspot.com as the followers.
 3. Say something to the owner of the blog.
 4. Leave your URL Contest at the comment above.
 5. Promote/Tag this contest to your friends.
 6. Put the picture of contest on your wall.




kawan - kawan saya yang saya rasa berminat nak join contest ni adalah
aida
nazira

8 comments:

Nur Ardilla Najwa said...

salam. thanks sbb sudi join contest nie. hihi... RINDU FAMILY juga bila berjauhan... huhu.. happening bila siblings ramai kan..bestnya...

.....:E.M.I:.... said...

heee...
xrugi pun joinn...bestt!!!
buat la contest g..nggeee=)

aah...
best ble sume bkumpul..tp time keik2 mmg susah skit..dda beso best sgt!

Ana Mardia said...

syomellll nyaa family emi..hehek..emi dok taiping kat mana?aritu ana g tido umah kwn kat taiping..umah dia kat kg jambu..tau ark?hehe

.....:E.M.I:.... said...

ehh..
xdok tepeng da..da pindah sg petani dah..
dulu dok sane dari lahir...dok kat ngn Bukit larut..hehehe
ana ade meber kat tepeng ek??
heee

Lelaki Ini said...

huhuh
besh2!
chaiyok2!

beeha ben said...

singgah!!

hehhehe...meriah gambar jadinya...

jemput singgah

http://sepatukacasindarella.blogspot.com/

.....:E.M.I:.... said...

lelaki ini: best???hehehehe..thanks!

beeha ben: thank singgah!

[AidA_aKiN] said...

tag me lg..?ayokk~nape xgtaw~ >.<