ORDER FORM

Nama:
Nama Facebook:
Email:
Alamat:
No. Telefon:
Postage Method
Cara Bayaran
Item oder (Senaraikan nama dan jumlah barang):
Pertanyaan/Komen:

This online form was provided by Freedback.

pelawat tinggal jejak

Followers

Thursday, December 30, 2010

the story of my holiday - part 1


kebanyakan orang bile bercuti mesti banyak pergi melawat tempat - tempat menarik dalam negara ataupun luar negara. ala..cam Hanis Zalikha tu..sampai ke Europe die pegi..sorang- sorang je..hurrm...tapi percutian saya sekadar dalam negara je...tapi saya masih bersyukur sebab negara kita pun not bad pe..banyak je tempat menarik cume kite je tak terpegi ke sana.kan?
jadi, percutian saya bermula dengan destinasi pertama..ni kira percutian marathon la ni...memang penat,tapi seronok sgt!!!!
destinasi pertama---->GURUN,KEDAH

yeaahh..nie la die nurul husna yang jadi co-pilot pada hari tersebut

hurrrmm..pasangan pengantin merangkap abang n kakak senior kat maktab..da grad da,posting pun sudah..tahniah!!!!
 Selesai hadirkan diri kat kenduri abang n kakak senior, kami menerusjan perjalanan ke destinasi seterusnya----> SUNGAI TIANG,PENDANG KEDAH

kenduri lagi...kali nie member co-pilot nie punye kawan kawen...sy tak kenal..g untuk makan je..dan tak lupe wish tahniah dan selamat pengantin baru..=)
da kenyang makan kenduri,kami gedik2 nk buat outdoor photoshoot.konon2 cam pengantin la ade photoshoot sume....hehehe

kami bertiga...kebun getah...

on da way ke pendang,kami sempat singgah sawah padi..adik yang sorg tuu memang beriye2 nak tgkap gamba kat sawah padi.cantik katenye.so, bentila untuk snap beberape keping gamba..

candid la konon
huh...nak sangat begamba kat sawah padi..amik!!

yeaaahhhh.......last snap!!!
hurrmm...memangnampak tak menarik perjalanan kami, tapi sangat seronok.abah ngn mama pun tak sangke sy boleh smpai sini..jauh tau! saya tak bape tau sangat jalan kat kedah nie.naseb ade cik husna tu.die la yg pandu arah saya sebagai driver...heee =)
so, next update cerita tentang perjalanan ke selatan pula...wait yea!

3 comments:

... said...

as salam..
sempat berposing dikebeun getah.
kamu orang ke-7 entri yang ada berkaitan dengan pokok getah yang saya baca entrinya untuk hari ni.adoi..berpakat ke?

cuti2, memang best? 0_o

:D

.....:E.M.I:.... said...

wsalam.....HUH????ke7??????waaa...ramainye wat entry kebun getah..hehehe...saje je suke2 snap gambo kat situ..chantek..sbb hijau je...nyaman...kat pekan mane nk jumpe tempat camtuu..heee...amek peluang yg ade...hehehe....

Amsyahril Syahril said...


Assalamualaikum Tuan/Puan.

Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
Tour operator & Travel Agency

Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

Contact person : Amsyahril
Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.