ORDER FORM

Nama:
Nama Facebook:
Email:
Alamat:
No. Telefon:
Postage Method
Cara Bayaran
Item oder (Senaraikan nama dan jumlah barang):
Pertanyaan/Komen:

This online form was provided by Freedback.

pelawat tinggal jejak

Followers

Thursday, December 16, 2010

GIVEAWAY GIFT from CAMERON by CERITERA LISA



 Giveaway PERTAMA yang saya sertai...MENARIK. Sila click sini


Pertama sekali, nak bagitahu nie adalah first time saya masuk contest yang blogger anjurkan.hehe..cam jakun skit.hee.tapi takpe,saya sebenanye tertarik nak join contest nie sebab nak perkenalkan tempat pecutian yang tak ramai orang tahu.kalau dah tahu, mesti bangga jadi rakyat Malaysia. Melalui contest ni jugak saya dapat tahu banyak tempat percutian kat Malaysia ni, best jugak Malaysia ni kan?So tak mau banyak celoteh, jom check this out temoat menarik yang saya nak kongsi.Moge menjadi tempat percutian anda seterusnya Cik Lisa.
Tempat menarik yang saya nak kongsi ialah..................LADANG ANGGUR TERBESAR DI MALAYSIA. Lokasinya ialah berhampiran empangan Beris, Sik Kedah. Tahu tak Sik ,Kedah tu kat mana? Saya da google map Kedah seperti di bawah..

Best, kepada sesiapa yang suka suasana nyaman ala-ala kampung sebab ladang anggur nie terletak berhampiran kampung - kampung dan menyediakan perkhidmatan Homestay berhampiran. Perjalanan ke sana lebih singkat kalau keluar dari Tol Gurun. Tak sampai 1 jam da boleh sampai. Kawasan terbuka memudahkan pengunjung singgah di ladang anggur ini.Tiket masuk  adalah RM2 bagi dewasa dan percuma bagi murid sekolah yang beruniform. Ladang ini dibuka setiap hari dari 9 pagi hingga 6.30 petang. Jangan risau setiap kali melawat mesti dapat tengaok buah anggur segar di pokok. Ladang ini mengeluarkan buah sepanjang tahun.

Kepada Cik Lisa yang gemar bercuti, selepas melawat ladang anggur ni boleh la ambil kesempatan pergi ke Kolam Air  Panas yang terletak di Ulu Legong, Sik Kedah.
Banyak lagi tempat menarik yang terdapat di sini. Jadi, sudi-sudi lah melawat jika berpeluang.

Gambar-gambar di bawah diambil ketika saya dan keluarga melawat ke ladang anggur hujung bulan 11 yang lalu.
PETA NEGERI KEDAH...boleh zoom kalau tak jelas    










ada tempat jualan produk daripada anggur seperti losyen,sabun mandi,kek,air berkabonat,jus dan juga kordial
anggur segar yang di pack untuk dijual...sangat rangup!!!




permandangan di tepi Tasik Beris

berjalan-jalan di tepi tasik Beris
  
SELAMAT DATANG!!!!!!!!!!!!
datang tau jangan takl datang...............=)
Seronok melawat ladang anggur ni...rasa macam tak mahu keluar. Seperti di syurga....=)



BAWAH NIE GAMBAR - GAMBAR KOLAM AIR PANAS ULU LEGONG,SIK yang tak jauh dari ladang anggur...
SELAMAT DATANG KE KOLAM AIR PANAS,ULU LEGONG


jadi, selamat melancong....SAYANGI MALAYSIA...CUTI - CUTI MALAYSIA..=)

5 comments:

♥♥LiSsA♥♥! said...

salam. wah. bestnyer tengok anggur2 tu. hehe.
thanks 4 suggestion:):)

.....:E.M.I:.... said...

heee..memang best!!!rase cam tanak keluar dari situ..
selamat melawat ke situ!
heee=)

Nur Ardilla Najwa said...

salam. jemput join contest d blog saya.

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam. anda menang G.G.C
sila antar details

http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/pemenang-ggc-yg-sebenar2nya-ialah.html

♥♥LiSsA♥♥ said...

salam. sila lebih alert
lisa akan buat undian baru jika tidak mndapat respond dari anda:)

http://lisaafha.blogspot.com/2010/12/pemenang-ggc-sila-alert-yer.html

tq